Ontmoetingsdag VIZ op 18 mei

27-01-2024

VIZ organiseert de derde ontmoetingsdag voor binnenlands afgestanen en geadopteerden op 18 mei bij Antropia in Zeist. Het programma maken we binnenkort bekend. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat we elkaar live ontmoeten op die dag!

Wanneer: Zaterdag 18 mei 2024 , 11.00 uur tot 16.00 uur. Alleen voor binnenlands afgestanen en geadopteerden. Met een uurtje gezellige uitloop tot 17.00 uur. De lunch is inbegrepen.

Reizen met de auto: Navigeren naar Q-Park P=R Driebergen-Zeist, Stationsweg 15 B. Of Oude Stationsweg 13 in Driebergen-Zeist. Reizen met het OV: Uitstappen op Station Driebergen-Zeist. Zowel het Q-Park als het station liggen zo’n 250 meter van de locatie Antropia.

Het aantal plekken is beperkt. Meld je voor 30 april aan door een mail naar info@verledeninzicht.nl te sturen met de volgende informatie:

Naam:
Adresgegevens:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Voedselallergieën:
Lid van de facebookgroep van VIZ:
Verwachtingen van, of ideeën voor, de ontmoetingsdag:
Informatie die je nog kwijt wilt. Dat kan bv. zijn:
Geboorteplek of tehuis waar je hebt gezeten
Mogen we je benaderen vanuit Stichting VIZ vanwege je ervaringsdeskundigheid?

Hopelijk tot 18 mei!

Meer nieuwsberichten

Hoge raad buigt zich over inzagerecht

Bij de Hoge Raad heeft een afgestane en geadopteerde een zaak lopen om inzage in de eigen dossiers te krijgen. De procureur-generaal heeft hierover op 10 juli een stuk gepubliceerd.

Zorgen ViZ per brief naar 2e Kamer

Nu om 14:30 is er in de Tweede Kamer een proceduredebat van de vaste Commissie van Justitie en Veiligheid over de voortgang van een aantal onderwerpen, op punt 23 staan de adoptiemoties 92 t/m 94.

Breed gedragen oproep tot stop op alle adoptieprocedures

Ook ViZ ondertekent de breed gedragen oproep tot stop op alle adoptieprocedures en betere steun voor geadopteerden!