Commissie de Winter op Ontmoetingsdag

01-08-2023

Op 23 september is de Ontmoetingsdag van Verleden in Zicht en tijdens een ontmoeting tussen het bestuur van Verleden in Zicht en enkele leden van de commissie De Winter hebben we hen uitgenodigd om op 23 september hun onderzoek toe te lichten. Ze zijn op de uitnodiging ingegaan en voorzitter De Winter en commissielid Dehue komen langs. Naast een toelichting is er gelegenheid om vragen aan hen te stellen.

Voor de Ontmoetingsdag zijn nog een paar plaatsen vrij. Wie zich aan wil melden kan dat bij een ander nieuwsbericht op deze site vinden.

Meer nieuwsberichten

Minister antwoordt op vragen Ellian en Van Nispen

Een tijdje terug stelden Van Nispen (SP) en Ellian (VVD) schriftelijke vragen over afstand en adoptie aan minister Weerwind. Inmiddels heeft de minister deze vragen schriftelijk beantwoord.

Laatste kans vanaf 27 november op TV

Na een leven in onzichtbaarheid, vanaf maandag 27 november, NPO 2, 22:15 u, vijf weken lang zichtbaar op TV: ‘De Laatste Kans’, mijn zoektocht naar informatie over mijn vader.

Gesprek VIZ/DNA met Nationaal Archief

Begin november hadden vertegenwoordigers van het bestuur van VIZ en De Nederlandse Afstandsmoeders (DNA) een gesprek bij het Nationaal Archief met de Rijksarchivaris.